Spoedgevallendienst – Tandartsenpraktijk Molenbeek – Vierlingsbeek

Spoedgevallendienst

Voor spoedgevallen buiten onze reguliere openingstijden kunt u contact opnemen met:

Tandartsspoedpraktijk Nijmegen.0900-8602

Tandartsen Vereniging Land van Cuijk heeft de spoedgevallendienst ondergebracht bij Tandartsspoedpraktijk Nijmegen, hier kunt u buiten de normale praktijkuren terecht voor tandheelkundige hulp. De Tandartsspoedpraktijk is gevestigd op het Spoedplein van het Canisius Wilhelminaziekenhuis in Nijmegen.

De spoedgevallendienst is doordeweeks na 17.00 uur en in de weekenden telefonisch bereikbaar, tevens op de Nationale feestdagen. Voor meer informatie over de spoedgevallendienst kunt u kijken op de website van Tandartsspoedpraktijk Nijmegen.

De spoedgevallendienst is bereikbaar op telefoonnummer : 0900-8602 
U krijgt een keuzemenu te horen met 2 keuzes, keuze 1 is trauma, keuze 2 zijn overige klachten. Maakt u geen keuze, dan komt u automatisch in de wachtrij. Blijft u aan de lijn, dan wordt u daar spoedig te woord gestaan voor het plannen van een afspraak. 

Adres
Weg door Jonkerbosch 100
6532 SZ Nijmegen

Het spoedplein is vlakbij de ingang van het hoofdgebouw van CWZ. U kunt de route naar het hoofdgebouw volgen. Wanneer u op het CWZ-terrein bent, volgt u de borden naar het spoedplein.

Spoedeisend
U kunt alleen in spoedeisende gevallen een beroep doen op de dienstdoende tandarts van de spoedgevallendienst. Het is niet de bedoeling daar gebruik van te maken voor problemen die tijdens de normale praktijkuren kunnen worden behandeld.

Er is sprake van een ‘spoedeisende situatie’ als het verlenen van hulp niet kan worden uitgesteld. Het gaat dan bijvoorbeeld om een ongeval, een nabloeding of een acute ontsteking.

De dienstdoende tandarts zal zich beperken tot het bieden van eerste hulp, voor eventuele vervolgbehandelingen wordt u naar uw eigen tandarts terugverwezen.

Betaling
Afhankelijk van de behandeling variëren de totale kosten over het algemeen tussen de €40 en €250. De rekening dient u direct na afloop van de behandeling te voldoen, bij voorkeur met PIN of Credit Card.
Na afloop van de behandeling krijgt u van Tandartsspoedpraktijk Nijmegen een factuur die u bij uw zorgverzekeraar als declaratie kunt indienen. Op de website van uw zorgverzekeraar kunt u nagaan of uw behandeling bij de Tandartsspoedpraktijk voor vergoeding in aanmerking komt.